side_banner

nyheder

Friktionsvaskemaskine i plastvaskelinjen

Det er vigtigt at rense plastikken effektivtplast genbrugslinje.Gennem flere års udvikling har vi lavet mange udviklinger i plastgenbrugssystemet og gjort nogle forbedringer.

 

Til plastfriktionsvasken har vi flere typer.

 

1.Den vandrette friktionsmaskine

 

Vandret friktionsvaskemaskine

 

Maskinen er designet til at friktionsvaske den bløde plast, såsom PP-vævede poser, PE landbrugsfilm, PE-net osv. Rotationshastigheden er omkring 1000 rpm, idet vi anvender NSK.Skaftet er specialdesignet og dækket af en skærm.Det kan fjerne den store urenhed.

2.Højhastigheds skrue vaskemaskine

Højhastigheds skruefriktions vaskemaskine

 

 

 

Højhastigheds skruevaskemaskinen udstyret med akslerne med specielle blade.Omdrejningshastigheden er 620 rpm.Og vi kunne tilføje en skærm rundt om skakten.Den kan vaske råvarerne med skaftet med klinger.Bladene er udskiftelige og svejset anti-slid legering.Det kan effektivt vaske råvarerne.

3.Afvandingsmaskine

 

Afvandingsmaskine

 

 

For afvandingsmaskinen kan rotationshastigheden nå 1500 RPM.Højhastighedsrotationen vil skabe en enorm centrifugalkraft for at fjerne vandet og urenheden i den bløde plast.Den endelige fugt vil nå 15%.Det kan bruges i den snavsede råvarevaskelinje og fjerner effektivt urenheden.

4. Højhastigheds friktionsvaskemaskine

 

Højhastigheds friktionsvaskemaskine

Højhastighedsfriktionsvaskemaskinen er designet til at behandle den stive plast, såsom PET-flaskeflager og PE-flaskeflager.Hovedakslens rotationshastighed 1200rpm.Skærmen er i rustfrit stål.Det kan effektivt fjerne jord og vand.


Indlægstid: Sep-06-2023