side_banner

nyheder

Markedet for plastgenbrugsmaskiner vil opnå høj vækst i 2031

Markedsundersøgelser af gennemsigtighed giver vital indsigt i det globale marked for plastgenbrugsmaskiner. Med hensyn til omsætning forventes det globale marked for plastgenbrugsmaskiner at vokse med en CAGR på 5,4% i løbet af prognoseperioden på grund af adskillige faktorer, TMR giver grundig indsigt og prognoser i sin rapport om det globale marked for plastgenbrugsmaskiner.
Det globale marked for plastgenbrugsmaskiner er bredt påvirket af flere faktorer – tilgængeligheden af ​​genbrugsplast til forbrugerprodukter;den elektriske og elektroniske industri er vidne til en stigning i brugen af ​​genbrugsplast;reduktion af drivhusgasemissioner;og den brede tilgængelighed i forskellige prisklasser over hele kloden, alle disse driver det globale marked for plastgenbrugsmaskiner.
Med hensyn til produkttype er markedet for plastgenbrugsmaskiner opdelt i enkelt-, to- og flertrins. Globalt er der større efterspørgsel efter begge faser. Baseret på kapacitet er markedet segmenteret i op til 100 kg /t, 100 kg/t. til 300 kg/t, 300 kg/t. op til 500 kg/t, og over 500 kg/t. Plastgenbrugsmaskiner mellem 100 kg/t.300 kg/t er meget brugt og har den højeste markedsandel i verden.På basis af maskintype er markedet opdelt i automatiske og halvautomatiske.Halvautomatiske plastgenbrugsmaskiner er bredt tilgængelige på markedet.Prismæssigt er markedet opdelt i lave , medium og høj. Mellemprisprodukter foretrækkes mest.
Anmod om prøve – https://www.transparencymarketresearch.com/sample/sample.php?flag=S&rep_id=67907
På basis af slutbruger er markedet segmenteret i postindustriel og post-forbruger genbrug. CAGR for post-forbruger genanvendelse er højere end postindustriel. Med hensyn til distributionskanaler er markedet opdelt i direkte salg og indirekte salg.Producenter foretrækker at sælge gennem direkte salg. Baseret på teknologi er markedet blevet segmenteret i makuleringsmaskiner, ekstrudere, kværne, blandere, sorterere, skiver og andre. Makulatorer er meget populære på markedet.På basis af plasttype, markedet er opdelt i engangsplast og multi-purpose plast. Multipurpose plast er det mest populære blandt forbrugere.Ifølge kategorien er markedet opdelt i stift marked og fleksibelt marked.Fleksible typer plastgenbrugsmaskiner har en højere præference .
I 2020 bidrog Nordamerika og Stillehavsområdet til sammen med mere end 60 % omsætningsandel af det globale marked for plastgenbrugsmaskiner. Forskellige industrier flytter deres produktionsfaciliteter til Asien og Stillehavsområdet. Det asiatiske Stillehavsmarked forventes at vokse med den hurtigste CAGR på 6,8 % i prognoseperioden. De europæiske og nordamerikanske markeder forventes at vokse moderat på grund af den stigende efterspørgsel efter plastgenbrugsmaskiner i de kommende år. Økonomisk udvikling i Asien-Stillehavsregionen og stigende vægt på affaldshåndtering i Indien, Kina , og Japan driver markedet i Asien-Stillehavsregionen. Det nordamerikanske marked har oplevet betydelig vækst på grund af øget bevidsthed om begrænsning af CO2-fodaftryk på grund af stigende samlet affald.
Download PDF-brochure – https://www.transparencymarketresearch.com/sample/sample.php?flag=B&rep_id=67907
De vigtigste aktører, der opererer på det globale marked for plastgenbrugsmaskiner er Aceretech Machinery Co., Ltd, EREMA Engineering Recycling Maschinen og Anlagen Ges.mbH, Genius Machinery Co., Ltd., Ko Win Yang Industrial Co., Ltd, Matila Industrial Co. , Ltd., Next Generation Recyclingmaschinen GmbH, Plastics Machinery Group International Ltd., Polystar Machinery Co., Ltd., Boston Matthews og Starlinger.
Rådfør dig før køb @ https://www.transparencymarketresearch.com/sample/sample.php?flag=EB&rep_id=67907
Aseptisk papiremballage til markedet for flad topkarton https://www.transparencymarketresearch.com/aseptic-paper-packaging-flat-top-carton-market.html
Robotic Carton Loading Machine Market https://www.transparencymarketresearch.com/robotic-carton-loading-machine-market.html
Marked for kartonopstillingsmaskiner https://www.transparencymarketresearch.com/carton-erecting-machines-market.html
Carton Closing Machines Market https://www.transparencymarketresearch.com/carton-closing-machines-market.html
Halvslotted kartonmarked https://www.transparencymarketresearch.com/half-slotted-carton-market.html
Shuttle Blister Packaging Systems Market https://www.transparencymarketresearch.com/shuttle-blister-packaging-systems-market.html
Hudplejeemballagemarked https://www.transparencymarketresearch.com/skin-care-packaging-market.html
Transparency Market Research er en global markedsundersøgelsesrapporteringsvirksomhed, der leverer forretningsinformationsrapporter og -tjenester.Vores eksklusive blanding af kvantitative prognoser og trendanalyse giver fremadskuende indsigt til tusindvis af beslutningstagere.Vores erfarne team af analytikere, forskere og konsulenter bruger proprietære datakilder og en række værktøjer og teknikker til at indsamle og analysere information.
Vores datalager bliver konstant opdateret og revideret af et team af forskningseksperter for altid at afspejle de seneste trends og informationer. Med omfattende forsknings- og analytiske kapaciteter anvender Transparency Market Research strenge primære og sekundære forskningsteknikker til at udvikle unikke datasæt og forskningsmaterialer til virksomhedsrapportering .
I denne uge starter en stor FN-konference om, hvordan man genopretter den vaklende sundhed i verdenshavene i Lissabon,...
Rusland har lovet, at angrebet på Ukraine vil fortsætte, indtil Kyiv overgiver sig, da verdens ledere advarer, at Moskva vil betale for sin aggression.
Stats-tv-optagelser viste en stor cylinder falde ned fra en kran på et fortøjet fartøj, hvilket forårsagede en voldsom eksplosion af gul gas...
Den aftagende rolle som slagmarksdroner i Ukraine – Copyright AFP Wakil KOHSARDidier LAURAS Det ukrainske militærs skarpsindige brug af droner har været en...
COPYRIGHT © 1998 – 2022 DIGITAL JOURNAL INC. Digital Journal er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne hjemmesider. Læs mere om vores eksterne links.


Indlægstid: 29-jun-2022